Mısmılırmak Parkı Düzenlenen Törenle Açıldı
Sivas Belediyesi tarafından Halfelik ve Yenişehir Köprüsü arasında bulunan 20 bin metrekarelik alanda yapımı tamamlanan Mısmılırmak Parkı düzenlenen muhteşem törenle açıldı.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp açılışta yaptığı konuşmada;“Buranın adının Mısmılırmak olarak konulması kültürümüz tarihimiz adına çok önemlidir. Uluanak Mahallesi olan mahallenin asıl adı Camii-Kebir’di onu da koyduk. Turkuaz projesini tamamlamadan Mısmılırmak projesini tamamlamak mümkün değil. Mısmılırmak’ın bu 3. etabı. 4. Etabının da imar planında yerlerini koyduk, 140 ile 200 metre arasında enliliği olan bir alanda Kızılırmak’a kadar bağlantılarını yapacağız. Kızılırmak’ın Eğri Köprü ve Kesik Köprü arasında kalan kısmının reglasyon alanıyla ilgili çalışmalarını yapıyoruz. Önümüzdeki dönemde karşınıza çıkacağımız projelerden bir tanesi bu proje olacak. Sivas ırmaklar şehridir. Tavra Deresi’nin üstünü kapattık, Pünzürük Deresi’nin üstünü kapattık. Mısmılırmak da atıl haldeydi. Tabiî ki bizden önceki arkadaşlarımızın yaptığı işleri kabul ediyoruz. Benden önceki arkadaşımızın yaptığı çalışmanın mali ve ekonomik boyutundan daha uygun halde bu etap ortaya çıktı. Bu çalışmanın en önemli ayağı 4. etap projesidir. Bu çalışmayı da önümüzdeki dönem yapacağız inşallah “ diye konuştu.
Konuşmalardan sonra Mısmılırmak Parkı, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve katılımcı protokol tarafından kurdele kesimi yapılarak,hizmete açıldı.
