Gtb’den Gto’nun Yeni Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Meclis Başkanı Selami Memiş ve Yönetim Kurulu Üyeleri seçimlerin ardından yeni göreve gelen Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Gtb’den Gto’nun Yeni Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti
GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, ziyarette GTO yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Öncelikle Ticaret Odamızın göreve gelen yeni yönetimine hayırlı olsun diyorum. Son derece demokratik bir seçim süreci geçirdiler. Bu nedenle kendilerini ayrıca tebrik ediyorum. Gaziantep’e hizmet ederken hep birlikte hareket etmemiz gerektiğini biliyor, Ticaret Odamızla ortak çalışmalar içinde yer almayı arzu ediyoruz. Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Borsanın birlikte hareket edeceği bir çalışma modelini geliştirmek arzusundayız. Gaziantep’te tek ses modeli oluşturmaya çalışacağız. Borsada ki bir sektörümüzün, bir meslek komitesinin problemi sadece bizim değil iki oda ve borsanın genel sorunuymuş gibi yüksek ve tek ses modeli ile çözüme kavuşturulmalıdır. Çok zor bir işin sorumluluğunu üstlendik. İşimizin zor olduğunu, tüm gözlerin üzerimizde olduğunu, hizmet çıtasının yükseldiğini biliyoruz. Bizden önce bu görevi yerine getiren arkadaşlarımız büyük hizmetler gerçekleştirdiler. Yaptığımız işlerde her türlü eleştiriye açığız. İnanıyorum Gaziantep Ticaret Odamız ile birlikte Gaziantep’in birçok eksiğinin dile getirilmesinde birlikte hareket edeceğiz” dedi.

Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ticaret Borsamız ve diğer sivil toplum örgütleri ile işbirliği içinde hareket etmekten mutluluk duyacağız. Tek amacımız Gaziantep’in daha çok istihdam sağlayan gelişmiş bir şehir olmasıdır. Bunun yolu Gaziantep’in kurum ve kuruluşları ile ortak akılla hareket etmesidir. Yeni görevlerimize gelerek hizmet bayrağını devraldık. Büyük başarılar alarak bu bayrağı bizden sonrakilere devredeceğiz. Unutmayalım ki bizler gidici bu kurumlar ise kalıcıdır. Bu vesile ile Gaziantep Ticaret Borsası’nın yeni göreve gelen yönetimini tebrik ediyor hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

GTB Meclis Başkanı Selami Memiş GTO’nun yeni yönetimini tebrik ederek, “Gerçekleştirmiş olduğunuz ilk meclis toplantısının birlik ve beraberlik içinde geçmiş olmasından dolayı da ayrıca tebrik ediyor hayırlı olmasını diliyorum. Gaziantep’e hizmet ederken güç birliği ile hareket etmeliyiz. Kol kola vermeli ve Gaziantep’in gücünü göstermeliyiz. Umarım burada dile getirilen birlik ve beraberlik bakış açısı ile Gaziantep’e hizmet veririz” dedi.

Kaynak: İHA