Libyalı İle İnegöl Arasında İş Birliği

Mobilya ile alakalı iş bağlantıları için Libya’dan gelen iş adamları heyeti İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

Libyalı İle İnegöl Arasında İş Birliği
Libya’nın Bingazi şehrinde faaliyet gösteren iş adamları,Yaprak Parke’nin misafiri olarak İnegöl’e geldi. İkili ilişkileri daha da artırmak maksadıyla Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile görüşen heyette Bingazi Belediyesi’nden bir yetkili de yer aldı. Heyet adına konuşan iş adamı İsmail Uneyzi, İnegöl’ün mobilya’da güçlü bir şehir olduğunu belirterek, “Buraya iş bağlantısı için geldik. İnegöl’ün mobilya da güçlü bir şehir olduğunu gördük. Bu vesile ile şehrin belediye başkanını ziyaret ediyoruz. İki dönemdir başkanlık yapıyormuş. Anladığımız kadarıyla halkın içine giren biri. Buradaki hizmetleri Bingazi’ye de taşımak istiyoruz. Türkler bizim yabancımız değil. Hala aynı kanı taşıyoruz. Bu yüzden de münasebetleri artırmak istiyoruz” dedi.

Libya’dan ticaret için gelen iş adamlarını ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade eden Aktaş, “Libya iç işlerindeki meseleleri hallettikten sonra hızla yükselen bir değer. Bölgesinde de önemli konumdaki bir ülke. Temennimiz odur ki dirlik ve düzen içerisinde olurlar. Bundan sonraki süreçte Türkiye ile Libya arasında karşılıklı ilişkiler olacaktır. Bu süreçte İnegöl’de kendine düşen görevi layıkıyla yapacaktır. İş bağlantılarının her iki şehir için hayırlı olmasını diliyor, Libya’lı iş adamlarını İnegöl ile iş bağlantıları kurmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA