ÖGİAD, “Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü” Platformuna Katılacak

Ödemiş Genç İş Adamları Derneği’nin (ÖGİAD) üyesi olduğu Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) tarafından düzenlenen 18. Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü 2013 organizasyonu hakkında bilgi veren ÖGİAD Genel Sekreteri Samet Sakarya, programın yeni pazarlara açılmada büyük bir fırsat olduğunu belirtti.

7 kıtadan, 140 ülkeden bin 500 yabancı iş adamının katılacağını ifade eden Sakarya, "Bu yıl 18.'si düzenlenecek Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü etkinlikleri 19-20 Haziran tarihleri arasında İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Uluslararası iş dünyasında büyük bir paya sahip olan bu programda, inşaat, yapı malzemeleri, mobilya, iş makineleri sektörlerindeki firmaların uluslararası platformda ticaret yapmalarına katkı sağlayacak en büyük organizasyondur" dedi.

ÖGİAD'ın geçmiş yıllarda, Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü programına katıldığını ve birçok başarıya imza attığını da sözlerine ekleyen Sakarya, Ödemiş’in uluslararası sahada pazar payının gelişmesi, iş imkanlarının artması ve mevcut firmaların gelişmesi için Ödemiş halkına her zaman hizmet edeceklerini kaydetti.

Kaynak: İHA