İşte Gezi Parkı'ndaki büyük oyun

Gezi Parkı Eylemleri'ni karıştıran provokatörler için çarpıcı açıklamalarda bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beyaz Tv’de Ferda Yıldırım’ın sunduğu 'Basın Kulisi' programına konuk oldu.

İşte Gezi Parkı'ndaki büyük oyun
Taksim'deki Gezi Parkı olaylarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan Gökçek, özellikle Youtube'a eklenen'The Revolution Business'videosunun Türkiye'de oynanmak istenen oyunları net bir şekilde ortaya koyduğunu söyledi. Gökçek tüm vatandaşların bu videoyu izlemesi çağrısında bulunurken “Bu bir oyun.. Komplo.” dedi.

İKTİDARDAN RAHATSIZ OLANLAR PARA AKTARIYOR
AK Parti iktidarından rahatsız olan faiz lobileri ve yabancıların olduğuna dikkat çeken Melih Gökçek “Bunlar devrim yapanları taşören gibi kullanıyor. Bu grup dünyaya devrim ihraç ediyor. Türkiye'de iktidarın değişimini isteyen kişilerden ekonomik destek alan bu grup, eleman yetiştiriyorlar.” dedi.

CHP'NİN SOROS'LA İLGİSİ VAR

SOROS'un da bu gruba para aktardığını öne süren Gökçek, Soros'un Türkiye şemasını da canlı yayında göstererek “Soros'un şemasında bulunan Tesev'in 183. nolu üyesi kim biliyor musunuz? Kemal Kılıçdaroğlu! CHP'nin Soros'la ilgisi var. Soroslu CHP'li milletvekilleri bile var” dedi.

İNSANLARI TAHRİK İÇİN BİR ARADALAR
CANVAS denilen grubun dünyanın çeşitli ülkelerinde devrim yapmak için kurulmuş bir örgüt olduğunu dile getiren Gökçek “Bu grup insanları tahrik etmek için organize oluyorlar.” diye konuştu. Gökçek, CANVAS adlı grubun organizasyonuyla bazı ülkelerde yaptığı eylemlerle, Gezi olaylarında yapılan eylemlerin benzerliğine dikkati çekerken, yanında getirdiği videoları ekranlara yansıttı.

BU BİR KOMPLO

Görüntülerde Türkiye üzerinde oynanmak istenen büyük oyun gözler önüne serilirken, Gökçek “İnsanların üzerine araba sürdürdüler. Sonra da “Tayyip istifa” dedirttiler. Kim yer bunu. Bu bir oyundur, komplodur” şeklinde konuştu.

CHP BATACAK, KILIÇDAROĞLU EZİLECEK
CHP'li vekillerin bu oyunun bir parçası olduğunun altını çizen Gökçek “CHP batacak. Bunu açık söylüyorum. Bu oyunun bir parçasıdır” dedi. Gökçek, Gezi parkı referanduma karşı çıkan Kılıçdaroğlu'na da sert sözlerle yüklenerek “Sen ne biçim demokratsın! Kılıçdaroğlu biliyor ki referandumda ezilecek. İnsanlar bu olaylara tepkili. Kılıçdaroğlu bu tepkiyle başına ne geleceğinin farkında” diye konuştu.

GÖKÇEK'TEN ÇAĞRI: BU VİDEOYU İZLEYİN

Ekranları başında olan vatandaşlara çağrıda bulunan Gökçek,'The Revolution Business'videosunun Türkiye'de oynanmak istenen oyunları net bir şekilde ortaya koyduğunu belirtti.

Gökçek,"Bu videoyu izleyen vatandaşlarımız İstanbul ve Ankara'yı zihninden geçirsin, birebir aynı. Diğer ülkelerde ne yapılmışsa Türkiye'deki aynı. Tesadüf olma ihtimali yüzde sıfır. Solcu sağcı demeyelim biz kardeşiz. Ama kendimizi kullandırmayalım. Kavgamızı demokratik bir şekilde sandıkta yapalım" dedi.

BEYAZ GAZETE