Gönül Elçilerinden Köy Çocuklarına Oyun Parkı

Antalya’nın Demre ilçesinde Gönül Elçileri Köşkerler Köyü Dere İlköğretim Kurumu’na oyun parkı hediye etti.

Gönül Elçilerinden Köy Çocuklarına Oyun Parkı
Köşkerler Köyü Dere İlköğretim Kurumu’na gelerek oyun grubunu teslim eden Demreli Gönül Elçileri adına bir konuşma yapan Filiz Karaman, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvurarak okullarımızın ihtiyaçlarını belirlemeye çalıştık. Merkez okullarımızdan ziyade küçük bir köy okulumuz olan Dere İlköğretim Kurumu’nun böyle bir ihtiyacı olduğunu tespit ettik” dedi.

Köşkerler Köyü’nde de bir oyun parkı olmadığına dikkat çeken Karaman, Demre Kaymakamlığı’nın da desteği ile bu projeyi başlattıklarını söyledi

“Oynamaya Hakları Var” sloganı ile yola çıktıklarını aktaran Karaman, “En son sınav öncesi bir tekne turu ile çocuklarımıza moral aşılamaya çalışmıştık. Şimdi de buradayız. Onların mutlu olmasına yaptığımız küçük bir katkı bizleri çok mutlu ediyor” diye konuştu.

Çocuklara hediye paketleri dağıtan Gönül Elçileri, çocukları salıncakta salladı, kaydırakta kaydırdı.

Gönül Elçilerinin oyun parkı hediyesini memnuniyetle kabul ettiklerini dile getiren Köşkerler Köyü Muhtarı İdris Güzeloğlu, “Emeği geçenlere başta Kaymakamlığımız olmak üzere tek tek teşekkür ediyorum. Köye yapılan ilk park. Çocuklarımız çok güzel bir yaz tatili geçirecek” dedi

Okul Aile Birliği Başkanı Recep Topçu da bu parkın yanı sıra daha önceden yine Demre Kaymakamlığı’nın himayelerinde yapılan ek bina için de teşekkür etti.
Kaynak: İHA