Kızının Gözleir Önünde Vurulan Kadın Hayatını Kaybetti

Her geçen gün artan kadın cinayetlerine Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir yenisi daha eklendi.

Kuşadası’nda bir AVM’de çalışan 39 yaşındaki bir kadın akşam saat 22:30 sıralarında iş çıkışı kızının gözü önünde vuruldu. Ağır yaralı olarak ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Güvenlik güçleri olaydan sonra suç aleti silahla birlikte yaya olarak kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.
Edinilen bilgiye göre; olay Yavansu mevkiindeki bir AVM'nin otoparkında meydana geldi. AVM'deki bir fast food işletmesinde çalışan Şennur Y. (39), iş çıkışında yanında arkadaşı A. ve kızı C.Y. ile birlikte otoparktaki aracının yanına geldi. Arkadaşı ve kızı ile birlikte aracına bindiği sırada, M.A. (54) isimli şahıs aracın arka koltuğuna zorla oturdu. Bunun üzerine Şennur Y. ile şahıs arasında tartışma çıktı. Nedeni henüz belirlenemeyen tartışma ikilinin araçtan inmesiyle devam etti. Bu sırada yanındaki silahını çıkaran M.A., genç kadına 3 el ateş ederek yaraladı ve olay yerinden yaya kaçtı.

Kızının gözleri önünde vurulan kadın olay yerine çağrılan ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şennur Y., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Zanlı ile hayatını kaybeden kadın arasındaki tartışmanın nedeni konusunda henüz belirlenemezken, olaydan sonra silahı ile yaya olarak kaçan M.A.'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.
Kaynak: İHA