Eskişehir’de BBP’ye Katılanlara Parti Rozeti Takıldı

Eskişehir’de Büyük Birlik Partisi’ne (BBP) katılanlara düzenlenen törenle parti rozetleri takıldı.

Eskişehir’de BBP’ye Katılanlara Parti Rozeti Takıldı
Düzenlenen programda konuşan BBP Genel Baskan Yardımcısı Ünsal Karabulut, partilerinin Eskişehir’de güçlendiğini, ses getirmeye başladığını söyledi.

Karabulut “Eskişehir’in partimizin Söğüt’ü olduğunu, Hemsehrilerinin Sayın Genel Başkanımıza ve partimize sahip çıktığını görüyoruz. Bizler esasında, Eskişehir halkının düzgün siyasete, doğru duruşa, milli sese, manevi duyarlılığa, birleştirici ve kucaklayıcı siyasete yöneldiğini görüyoruz. Bugün Eskişehir’in hem ilçelerinde hem merkezde BBP çok güçlüdür. Önümüzdeki yerel seçimlerde hem büyükşehirde hem de tüm ilçelerde BBP nin adayları olacak ve BBP Eskişehir’de en üst düzeylerde hak ettiği yeri bulacaktır. Partimize katılarak bizlere güç veren siz genç arkadaşlarımızı kutluyorum. Sizler gençsiniz, bu ülkenin geleceğisiniz, bu ülkenin geleceği olan parti de BBP dir. Tam yerine geldiniz, hoş geldiniz” dedi.

BBP Eskişehir İl Başkanı Ahmet Namık Akdoğan da, “İl yöneticilerimizle, ilçe başkanlarımızla, ilçe yöneticilerimizle, mahalle ve köy temsilcilerimizle birlikte omuz omuza verdik. İnşallah birlikte partimizi Eskişehir’de daha güçlü yapacağız” dedi.

Daha sonra, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut BBP Eskişehir İl Başkanı Ahmet Namık Akdoğan, BBP İl Başkan Yardımcısı İbrahim Destici, BBP Tepebası İlçe Başkanı Nurettin Aktepe, BBP Odunpazarı İlçe Başkanı Hamza Altıntaş ve Eskişehir Alperen Ocakları İl Başkanı Özbek Örs tarafından 30 kişiye törenle rozetleri takıldı.
Kaynak: İHA