İzmit Zabıtası’ndan Önemli Toplantı

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından her ay düzenli şekilde gıda toplantıları yapılıyor.

İzmit Zabıtası’ndan Önemli Toplantı
Zabıta Müdürü Muhammet Ergin’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Erol Kumsar, İzmit Belediyesi Zabıta Amiri Rahmi Kaya, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Amiri Cemil Fidan, Kocaeli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personelleri Uğur Değer, M. Akif Hacıoğlu, Halil Gökçe, İzmit Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personelleri Seyra Avcı Baykal, Aydın Sever ile Büyükşehir Belediyesi Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü’nden Baizer Koçer ve Kocaeli Bakkallar Odası 2. Başkanı Ali Taşçı katıldı.

Toplantıda açıkta ekmek ve yumurta satışına yönelik denetimler ile esnaf beyannameleriyle ilgili konular ela alındı.
Açıkta yumurta satışı ile ilgili konuşan Bakkallar Odası 2. Başkanı Ali Taşçı, tüm üyelerin yönetmeliğe uygun satış yapacağını ve bu konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Toplantıda, yeni kurulan pazar yerlerine kademeli geçiş yapılırken, geçiş yapılan kapalı pazarlardaki açıkta yumurta ve ekmek satışının sıkı bir şekilde kontrol edilmesi de kararlaştırıldı.

Toplantıda pazar esnafının beyannamelerini İlçe Tarım Müdürlüğü ve Pazarcılar Odası’na vermeleri konusu da karara bağlanırken, esnafların beyannamesini Oda da doldurmasına karar verildi.

Kaynak: İHA