Beü Halk Oyunları Kulübü, Halk Oyunları Yarışmasına Hazırlanıyor

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Halk Oyunları Kulübü, İzmir’de yapılacak olan halk oyunları yarışmasına katılacak.

Beü Halk Oyunları Kulübü, Halk Oyunları Yarışmasına Hazırlanıyor
BEÜ Halk Oyunları Kulübü, İzmir’de yapılacak olan halk oyunları yarışması için çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

BEÜ Halk Oyunları Kulübü Antrenörü Serkan Aygün yaptığı açıklamada, “BEÜ olarak bu sene 2013 program gereğince üniversiteler spor federasyonunun bize vermiş olduğu yarışmada bu sene Artvin yöresiyle katılıyoruz. Yarışma 2 aşamadan olacak. Birinci aşaması 16 Mayıs’ta Ege Üniversitesi’nin Spor Salonu’nda düzenlenecek. Diğer aşamaya kalırsak da İzmir’in bir ilçesi olan Seferihisar’da olacak. Finale kaldığımız takdirde diğer finalistlerle beraber yarışacağız. BEÜ olarak sezon başından beri çalışmalarımıza devam ediyoruz. Artvin yöresinde karar kılındı. Günde iki saate yakın çalışmalar sürdürüyoruz. 14 Mayıs akşamı buradan çıkacağız. Beklentimiz var, en kötü ihtimal 2-3 hedefliyoruz. Yetenekli arkadaşlarımız var. Üç hocayla beraber hazırlanıyoruz. Hepimiz gereğinden fazla emek verdik. İnşallah emeğimizin karşılığını alırız. Rektör hocamız ve kulüp başkanımıza teşekkür ediyoruz. Öğrenci arkadaşlarımızın da gayretlerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Ayrıca, Antrenör Serkan Aygün, Antrenör Zeynep Turan ve Antrenör Erkan Çelik olmak üzere üç antrenör olarak yarışmaya hazırlanıldığı belirtildi.
Kaynak: İHA