Medicana Tüp Bebek Merkezi Açıldı

Özel Medicana Konya Hastanesi bünyesinde tüp bebek merkezi hizmete açıldı.

Medicana Tüp Bebek Merkezi Açıldı
İç Anadolu Bölgesi’nin en büyük ve en kapsamlı özel hastanesi Medicana Konya Hastanesi bünyesinde tüp bebek merkezi hizmete açıldı. Hastane içerisindeki merkezin açılış kurdelesini dualar eşliğinde İl Müftüsü Şükrü Özbuğday, Halk Sağlığı Müdürü Lütfi Saltuk Demir, Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Lütfi Şimşek, diğer davetlilerle birlikte kesti. Açılışın ardından merkezi gezen davetlilere yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

3 ay önce hizmet vermeye başladıklarını kaydeden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Necati Özçimen, üreme tıbbı ve tüp bebek alanında güncel tedavi yaklaşımlarıyla çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere yardımcı olacaklarını söyledi.

9 kişilik profesyonel ve deneyimli ekibiyle görev yapacaklarını belirten Özçimen, “Burada teknolojinin bize sunduğu en son imkanları kullanıyoruz. Dünyada bu alanda ne kullanılıyorsa bizde onu kullanıyoruz. Yeni bir merkeziz ama tecrübeliyiz. Ben 10 yıldır Konya’da çalışıyorum ve bu süre zarfında tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olan 300’ü aşkın aile var. Onların mutluluğunu hissedebiliyorum. Tedavilerimiz 12 gün sürüyor. Bu uzun bir süre değil. İl dışından gelen hastalarımızı misafir edebiliyoruz” dedi.

Özçimen, tüp bebekle çocuk sahibi olmak isteyen ailelerin biraz sabırlı olmasını ve umutlarını hiçbir zaman tüketmemeleri gerektiğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA