Bingöllü Öğrencilerden Başkan Zolan’a Ziyaret

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, özel bir okulun davetlisi olarak Denizli’ye gelen Bingöl YİBO okulu öğrencilerini kabul ederek öğrencilerle sohbet etti.

Bingöl YİBO öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte özel bir okulun kardeşlik projesi kapsamında Denizli’ye geldi. Öğrenciler, Pamukkale başta olmak üzere Denizli’nin tarihi ve turistik mekanlarını gezerek bilgi edindi. Denizli gezisinin sonunda ise Denizli Belediyesi’ne gelen öğrenciler, Başkan Osman Zolan’ı ziyaret etti

Öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Zolan, "Yakında Bingöl’e gideceğim. Okulunuzda sizleri ziyaret etmek isterim. Belediyecilik sadece alt yapı, üst yapı, park, bahçe yapımı değildir. Belediyecilik bunlara ek olarak birlik ve beraberliğin sağlanmasında, o manevi değerlere sahip çıkılmasında belediyenin çok çok önemi var. Onun ötesinde okullarımız kardeşlik ilişkileri kapsamında birlik ve beraberlik için seferber oldular. O kardeşlik ilişkileri çerçevesinde değişik meslek grubundan arkadaşlarımız Denizli’ye geldi. Bizler de Bingöl’e gittik. 20-30 yıl sonra bizlerin yerinde sizler olacaksınız. Bu nedenle sizlerin geleceğe çok iyi hazırlanması gerekir. Bizler de üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim" dedi.

Başkan Zolan, ziyaret sonrası tüm çocuklarla sohbet edip onlara çeşitli hediyeler verdi.
Kaynak: İHA