Beylikdüzü’ne Yeni Kaldırımlar Kazandırılıyor

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt kaplama, yeni yol açılması ve kaldırım onarımı ile yeni kaldırım yapım çalışmalarına da hız veriyor.

Beylikdüzü’ne Yeni Kaldırımlar Kazandırılıyor
Çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, Adnan Kahveci Mahallesi Kurtuluş Sokak ve Nisan Sokak, Gürpınar Mahallesi Ömer Seyfettin Caddesi ile Pekmez Caddesi, Kavaklı Mahallesi Demokrasi Caddesi ve Barış Mahallesi Volvo Kavşakta gerekli olan kısımlarda kaldırım çalışması yapıyor. Bölgelere kazandırılan yeni kaldırımlar ile birlikte bozuma görülen kaldırımlarda ise onarım uygulamaları yapılıyor.

Çalışmaları değerlendiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Bir ilçenin gelişmişlik seviyesini gösteren en önemli özelliklerden biri o ülkenin alt yapı ve yol durumudur. Bakımlı, düzenli, yeterli yol ve ulaşım yapısına sahip olmak o ilçenin marka değerini yükseltir. Biz de bu nedenle Beylikdüzü’nde alt yapı, ulaşım, yol ve kaldırım gibi konular ile ilgili hiçbir eksik çalışma bırakmak istemiyor, uygulamalarımızı ihtiyaçlar doğrultusunda gerçekleştiriyor ve ilçe halkının daha rahat bir yaşam sürmesini hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA