Ödemiş Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversiteleri Tanıyor

Ödemiş Anadolu Lisesi öğrencileri, bu yıl düzenlenen üniversite gezileri ile yaklaşık 20 üniversiteyi yerinde tanıma şansı bulacaklar.

Ödemiş Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversiteleri Tanıyor
Öğrenciler, 1. dönemde İzmir 'e düzenledikleri gezilerde İzmir Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsünü yerleşkelerini gezerek, fakülte ve yüksekokullar hakkında detaylı bilgi sahibi oldular.

Eskişehir ve Ankara 'da bulunan Anadolu, Osmangazi, ODTÜ, Başkent üniversitelerini 1. dönemde ziyaret edip bölgenin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini de tanıma şansı buldular.

Ödemiş Anadolu Lisesi öğrencileri, geçtiğimiz hafta da İzmir 'in kuzey yakasında bulunan Şifa, Gediz ve Kâtip Çelebi Üniversitelerini gezme olanağı buldular.

Üniversitelerin akademisyenlerinden doğrudan bilgi alan, eğitim ortamı, laboratuarları ve sınıfları görme şansı yakalayan öğrenciler organizasyonların önümüzdeki yıllarda da sürmesini istediler.

Ödemiş Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Atik, önümüzdeki haftalarda da İstanbul, Çanakkale, Aydın, Muğla illerini kapsayan organizasyonlar düzenleyeceklerini sayıyı 20 üniversiteye taşımayı planladıklarını söyledi.

Atik; duyarak, deneyerek yaşanan deneyimlerin daha kalıcı olduğu gerçeği ile çalışmalardan dolayı gezi kulübü ve meslek tanıtma kulübüne ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.
Kaynak: İHA