Kursiyerlerin Karma Sergisi Büyük İlgi Gördü

Burdur Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslarda üretilen ürünlerin sergilendiği sergi törenle açıldı.

Kursiyerlerin Karma Sergisi Büyük İlgi Gördü
Serginin açılışına Burdur Valisi Nurettin Yılmaz ve eşi Hatice Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) SKS Daire Başkanı Mehmet Şimşek, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Ekici ve kursiyerler katıldı.

Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sabri Tuncer yaptığı konuşmada, il genelinde toplam 450 kurs açıldığını, 3 bin 375 erkek, 5 bin 375 kadın olmak üzere 8 bin 750 vatandaşın kurslara katıldığını belirtti.

Tuncer,"İlimizde yaşayan tüm vatandaşların potansiyel kursiyer olduğu bilinci ile çalışıyoruz. Beşikten mezara kadar ilim öğrenin sözü hayat boyu eğitimi en iyi anlatan cümledir diye düşünüyorum. Burada yıl boyunca yapılan el emeklerinin küçük bir bölümünü beğenisine sunduk" diye konuştu.

Sergi açılışında Somalili ve Afganlı kursiyerler Türkçe şarkılar seslendirirken, Halk Oyunları ekipleri de gösteriler sundu.
Kaynak: İHA