21. İletişim Fakülteleri Dekanları Toplantısı

Erzurum - İletişim fakültelerinin dekanlarının katıldığı 21. İletişim Fakülteleri Dekanları Toplantısı, Erzurum'da başladı.

Atatürk Üniversitesi Oditoryum Salonu'nda düzenlenen 40'a yakın dekanının katıldığı toplantının açılışında konuşan Basın İlan Kurum Genel Müdürü Mehmet Atalay, iletişim fakülteleriyle sürekli iş birliği içerisinde olduklarını söyledi.

İletişim fakültesi mezunu öğrencilerin sorunlarını ve fakültelerde yaşanan sıkıntıları çözmek için her zaman üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirten Atalay, şunları kaydetti:

"Fakültelerimizde öğrencilerimizin ve onları yetiştirenlerin sorunlarının çözümünde kendi üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirirken, bir taraftan ise dekanlarla istişare ederek, fikir alış verişinde bulunuyoruz. Çeşitli toplantılarla bir araya geldiğimiz akademisyenlerimizin fikirlerinden yararlanıyoruz. Hem akademisyenlerimizin, hem de onların yetiştirdiği öğrencilerin gelecekte özgürlüklere katkı sağlaması ve o gençlerin istihdamı için gayret sarf ediyoruz."

Toplantıda ayrıca Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Yavuz da fakültenin tanıtımını içeren bir konuşma yaptı.

Erzurum'da 3 gün sürecek 21. İletişim Fakülteleri Dekanları Toplantısı, 1 Haziran Cumartesi günü Tortum Şelalesi gezisiyle sona erecek.

Kaynak: AA