Matab Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Antalya - Manavgat Çevre Koruma Turizm Altyapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği'nin Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı.

MATSO otogar çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Recep Barut başkanlık etti.

Toplantıda MATAB’ın 2012 yılı faaliyet raporu ve kesin hesapları ayrı ayrı görüşülerek kabul edildi. MATAB’ın Manavgat Belediyesi'nde alacağı atık su işleme bedeli ile MATAB'ın arıtmasının bulunduğu arazi için Manavgat Belediyesi'ne kira ödenmesi hususunda Birlik Başkanı ve encümenine yetki verildi.

Toplantıda Taşağıl Belediye Başkanı Ahmet Alp, Sarılar Belediye Başkanı Mustafa Erkan Ersoy, İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Şahin, Manavgat Side Turizm ve Otelciler Birliği Başkanı Cengiz Haydar Barut ile muhtarlar Ahmet Aksoy ve Abdurrahman Erdoğan MATAB encümenine seçildi.

MATAB Başkanı Recep Barut, birliğin 13 milyon lira borcu ve 11 milyon alacağını olduğunu belirterek 2012 yılında yoğun bir hizmet dönemi geçirdiklerini söyledi.

Birlik olarak turizm ve alt yapının yanı sıra ilçedeki tüm köylere hizmet götürdüklerini hatırlatan Başkan Barut, su sporları gibi MATAB'a önerilen yerlerin bünyelerine alabilmeleri tüzükte değişiklik yaptıklarını kaydetti.

Kaynak: AA