Suşehri Myo, Mezuniyet Balosu Düzenledi

Cumhuriyet Üniversitesine bağlı Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu'nda mezuniyet törenin ardından gece de 'Mezuniyet Balosu' düzenledi.

Suşehri Myo, Mezuniyet Balosu Düzenledi
Okul bahçesinde düzenlenen baloda öğrenciler gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler. Baloda öğrenciler koca bir sezonun ders yorgunluğunu dans ederek ve halaylar çekerek attılar.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel’in katkıları ile gerçekleşen havai fişek gösterisinde gecenin karanlığı aydınlanırken yine belediye başkanı Sedat sel tarafından temin edilen dilek fenerleri öğrenciler tarafından gökyüzüne bırakıldı. Mezuniyet töreni ve balo hakkında bilgiler veren Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Veysel Yılmaz, ''Okulumuzun 350 öğrencisi mezuniyet sevinci yaşadı. Bizler de öğrencilerimizin bu mutlu gününde kendilerine hayatları boyunca hatıra kalacak bir gün yaşatmak için gece gündüz okul öğrenci başkanı ve öğretim görevlisi arkadaşlarımızla çalıştık. Mezuniyet törenin ardından okul bahçesinde düzenlediğimiz baloda Suşehrili sanatçı arkadaşımız Erhan ve ekibi seslendirdikleri bir birinden güzel parçalar ile gecemize destek verdiler. Suşehri Belediye Başkanımız Sedat Sel havai fişek ve dilek fenerlerini temin etti. Bir geceye romantizm ve güzellik katan en önemli şey yıldızlardır. Ancak bazen bulutlar o yıldızları kapatırlar ve siz 'Ah bir yıldız kaysa da dilek dilesek' diyeceğiniz bir yıldız bile bulamazsınız. Tabi eğer kendi yıldızınızı uçurup sonra onu kaydırabileceğiniz Dilek Feneri'niz yoksa. Biz de kendi yıldızımızı temin ederek dilek fenerlerimizi gökyüzüne bıraktık. Okulumuz sezonu muhteşem bir balo finali ile tamamladı bizlere bu önemli günümüzde destek veren Suşehri Belediyesine, Akıncılar Belediyesine, Esnaflarımıza, Okul öğrenci başkanlığına, Öğretim görevlisi arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

Kaynak: İHA