Avrupa Avrupa 77. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Türkiye’nin AB üyeliğini esprili bir dille ele alan Avrupa Avrupa her Pazar seyircileri güldürmeye devam ediyor. Avrupa Avrupa, kahkaha dolu 77. Bölümü ile 24 Mayıs Pazar akşamı TRT 1 ekranlarına geliyor.

Avrupa Avrupa 77. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Avrupa Avrupa Dizisi 77. Bölüm özeti:

Önceki bölümde Muhtarlıkta beraber bıraktığımız Can ve Gül bu bölüm beraber uyanırlar. Uzun bir ayrılıktan sonra birbirleriyle uyanınca ikisi de çok mutlu olur, ancak Gül evli olmalarına rağmen anne ve babasına ayıp olur düşüncesiyle utanarak birlikte kaldıklarını ailelerden gizlemek ister.

Can'da Gül'ün bu isteğini kıramaz ve barıştıklarını açıklamayı ertelerler… Muhtar, Tekin'le barışmasına rağmen hala bunalımdan tam olarak çıkmamıştır. Matmazel Muhtar'a iyi gelecek tek şeyin evlenmesi olduğunu düşünerek bu fikri onunla da paylaşır.

Muhtar Matmazel'i onaylar ancak ortada evlenecek kız yoktur. Matmazel çareyi Nermin ve Gülbahar'a Muhtar için kız bakmalarını istemekte bulur. Her konuda olduğu gibi bu konuda da birbirleriyle yarışa giren Nermin ve Gülbahar'ın iddiası Muhtar'ın başını yakacaktır…

Can ve Gül, Melisa'nın başka ev arkadaşı bulup evden taşınmaya karar vermesiyle daha da rahatlar, ancak ailelere barıştıklarını söyleme planları istedikleri gibi gitmeyecek, gerçek ortaya düşündükleri şekilde çıkmayacaktır…