Herford Caddesi Açılışa Hazır

Manavgat Belediyesi kentin en büyük ana arterlerinden birisi olan Herford Caddesi’ndeki çalışmalarını tamamladı.

Herford Caddesi Açılışa Hazır
1.5 kilometrelik Herford Caddesi’nde yer altı çalışmalarıyla, yol, kaldırım, refüj, bisiklet yolu, kavşak ve çevre düzenlemesi çalışmaları sonlandırıldı. Aydınlatma çalışmalarıyla da ışıl ışıl hale getirilen yola son olarak önümüzdeki günlerde sıcak asfaltın da dökülerek işin sonlandırılacağı belirtildi.

Titreyengöl’e bağlanacak
Herford Caddesi ile Manavgat kent merkezi Titreyengöl turizm merkezine en kısa yoldan bağlandı. Cadde, şimdiden vatandaşların en çok tercih ettiği ana arterlerden birisi haline geldi. Çalışmalar kapsamında 3 bin 488 metre kanalizasyon, 2 bin 393 metre yağmur suyu hattı, 4 bin 679 metre kaldırım ve bordür, 3 bin 617 metre yol ve orta refüj bordür, 5 bin 56 metre bisiklet yolu ve çiçeklik, 277 metre yaya geçidi bordür tuğla, 2 bin 063 metre kaldırım arkası duvar yapıldı. Yer altı çalışmaları kapsamında ise bin 475 metre aydınlatma kablosu ve borusu yerleştirildi.

En önemli ana arterlerden biri olacak
Bin 500 metrelik yolun 300 metrelik kısmı ise Gülveren Caddesi’ne bağlantı yolu olarak açıldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, böylesine önemli bir ana arteri kente kazandıracakları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, caddenin önümüzdeki günlerde kardeş şehir Herford’dan gelecek heyetle birlikte açılışının yapılacağını söyledi.

Kaynak: İHA