CHP’li 13 Milletvekili Saruhanlı’ya Geliyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve beraberindeki 12 Milletvekili, CHP İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen programa katılmak üzere 27 Mayıs Pazartesi günü Saruhanlı’ya gelecek.

CHP’li 13 Milletvekili Saruhanlı’ya Geliyor
CHP İlçe Başkanı Muharrem Ekici, gazetecilere yaptığı açıklamada, 27 Mayıs akşamı düzenleyecekleri “Size Minnettarız” konulu programda İlçe merkezi ve beldelerde görev yapmış tüm belediye başkanları ile CHP eski ilçe başkanlarına plaket vereceklerini belirtti.

Programa CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın da katılacağını ifade ede Ekici, gecede Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Malatya Milletvekili Veli Ağababa, İzmir Milletvekilleri Mustafa Moroğlu, Erdal Aksünger, Aşkın Türeli, Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, Hatay Milletvekili Hasan Akgöl ve Manisa Milletvekilleri Hasan Ören, Özgür Özel ile Sakine Öz’ün de yer alacağını kaydetti.

Öğle saatlerinde ilçeye gelecek olan CHP’li vekillerin 5 grup halinde ilçe merkezi, belde ve köyleri ziyaret edeceklerini dile getiren Ekici, Vekillerin akşam saat 20.30’da Belediye Sosyal Tesislerindeki Düğün Salonunda düzenlenecek plaket törenine katılacaklarını söyledi.

Kaynak: İHA