Türkiye Finans Katılım Bankası'ndan "pamukkale Finans Paketi"

Türkiye Finans Katılım Bankası ile Denizli Ticaret Odası ve Denizli Sanayi Odası arasında "Pamukkale Finans Paketi"ne ilişkin protokol imzalandı.

Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdürü Derya Gürerk, imza törenindeki konuşmasında, ulusal markaların küresel güç olmak için yoğun şekilde çalıştığını belirtti.

Denizli ekonomisinin son 10-15 yılda hızlı gelişim sergilediğini ifade eden Gürerk, "Pamukkale Finans Paketi'yle Denizlili müteşebbislere büyük avantaj ve kolaylıklar sunuyoruz. Denizli'den çıkacak dünya markalarına destek olmaktan ve Denizli'ye ülke ekonomimiz için daha fazla değer yaratma olanağı tanımaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

DTO Başkanı Necdet Özer de Denizli'nin dış dünyaya entegre olan kentler arasında yer aldığını dile getirerek, protokolün dış kaynaklara ulaşımda çeşitli kolaylıklar sağlayacağını anlattı.

DSO Başkanı Müjdat Keçeci de Denizli'nin ihracata dönük bir kent olduğuna değinerek, "Türkiye Finans Katılım Bankası'nın dış ticaret konusundaki faaliyetlerinin bunda önemli payı bulunuyor" diye konuştu.

Protokolle Türkiye Finans Katılım Bankası, oda üyelerine avantajlı komisyon ve uygun kar oranlarıyla finansman desteği kullanabilme olanağı sunuyor. Hesap işletim ücreti ve referans mektupları gibi bankacılık hizmetlerinden, ihracat bedelleri ve yurt dışı transfer işlemleri gibi dış ticaret hizmetlerinden masraf almıyor.

Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Emre Umurbilir

Yayıncı: Murat Paksoy
Kaynak: AA