Nevşehir’de Doğalgaz Kullanıcıları İçin Yeni Kampanyalar

Energaz İç Anadolu Bölge Müdürü Ali İhsan Sılkım, Nevşehir’de faaliyet gösteren Kapadokya Doğalgaz’ın Nevşehirlilerin doğalgaz konforundan faydalanmaları için yatırımlarını sürdürdüğünü ve tüketiciler için yeni kampanyaları hayata geçirdiğini söyledi.

Nevşehir’de Doğalgaz Kullanıcıları İçin Yeni Kampanyalar
Kapadokya Doğal Gaz AŞ İç Anadolu Bölge Müdürü Ali İhsan Sılkım ve Kapadokya Doğalgaz Genel Müdür Özenç Gezgin, Nevşehir’deki gazetecilerle Kapadokya Dedeman Otel’de basın mensupları ile kahvaltı da bir araya geldi.

Şirketin 2013 yılı yatırımlarının ve yeni kampanyaların değerlendirildiği toplantıda konuşan Energaz İç Anadolu Bölge Müdürü Ali İhsan Sılkım, 2013 yılının ilk doğalgaz kampanyasının 06 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleşeceğini söyledi.

Sıklım, kampanya ile birlikte abone bağlantı bedelini tüketicilerin 6, güvence bedelini ise 3 taksitle ödeyebileceklerini ifade etti.

2008 yılından beri Nevşehir’de doğalgaz dağıtımı yapan Kapadokya Doğalgaz’ın, bugün sağladığı konfor ve ekonomi nedeni ile önemli bir ihtiyaç haline gelen doğal gazı daha çok kişinin kullanımına sunmayı amaçladığını söyleyen Sıklım: “06 Mayıs-30 Haziran tarihlerinde geçerli olacak kampanyadan, hem yeni hem de doğal gaza geçme imkanı bulamamış eski yatırım bölgelerindeki Nevşehirliler faydalanabilecek. Kampanya koşulları, anlaşmalı bankaların kredi kartları ile geçerli olacak” dedi.

Kapadokya Doğalgaz Genel Müdürü Özenç Gezgin ise 2008 yılından bu yana doğal gaz dağıtım hizmeti veren şirketlerinin her geçen yıl yatırımlarını arttırarak sürdürdüğünü ve Nevşehir il merkezinin yanı sıra Avanos ilçesinde abone sayısında ciddi bir orana ulaştıklarını kaydetti.

“HEDEF 40 BİN ABONE”
Cazip ödeme koşullarından daha çok kişinin faydalanması için, kampanyaları yatırım planları ile eş zamanlı gerçekleştirdiklerini ileten Kapadokya Doğalgaz Genel Müdürü Gezgin, Nevşehir’de 30 bin’den fazla aboneleri olduğunu, 2013 yılında yapılacak yatırımlarla yaklaşık 40 bin aboneye hizmet vermek istediklerini dile getirdi. Gezgin: “Düzenlemiş olduğumuz kampanya ile gaz kullanacak vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlamış durumdayız. Abonelerimize, 30 Haziran 2013 gününe kadar geçerli olan anlaşmalı olduğumuz kartlara Abonelik bedeli için yüzde 6, Güvence bedeli için ise yüzde 3 taksit kolaylığı sağladık. Vatandaşlarımızı çevreci bir gaz ile tanıştırabilmek için eliminden gelen bütün imkanları seferber etmiş durumdayız'' dedi.

Avanos yolu ve çevre yollarından Nar beldesine de doğalgaz girişinin yapılacağı müjdesini de veren Gezgin, “Nar için şimdilik yeni yapılara doğalgaz verilecektir. İlerleyen zamanlarda ise iç kısımlara doğru yayılarak gideceğiz” şeklinde konuştu.

“ABONELERE DOLANDIRICILIK UYARISI”
Niğde’de ve Konya’da bazı özel şirketler tarafından vatandaşların güvenini kazanarak paralarını dolandıran kişilerinde olduğunun altını çizen Gezgin sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu yollar ile vatandaşları mağdur eden birçok şirket ile karşılaştık. Bu tür dolandırıcılık olayları diğer şehirlerde oldu ancak Nevşehir’de yaşanmadı. Bundan sonrada yaşanmaması için vatandaşlarımızı bilinçli olmaya davet ediyoruz. Bu özel şirketler, İlerde yaşanacak sorunlar karşısında büyük sıkıntılar doğurmaktadır. Doğalgaz fatura ödeme noktamız ve faturalarımızın arkasında yazan anlaşmalı olduğumuz bankalar haricinde kesinlikle başka özel şirketlere ödeme yapmamalarını istiyoruz.”
Kaynak: İHA