Uşak’taki “Herkes O(sav)’nu Okuyor” Yarışması Sonuçlandı

Uşak Öğretmenler Yardımlaşma Derneği (ÖYDER) tarafından düzenlenen "7'den 77'ye Herkes O (SAV)'nu Okuyor" yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Uşak’taki “Herkes O(sav)’nu Okuyor” Yarışması Sonuçlandı
Huzur Park’taki Amfi Tiyatro’da düzenlenen ödül töreninde yarışmadaki dört ayrı kategoride dereceye girenlere ödüllerini Vali Mehmet Ufuk Erden ile protokol üyeleri verdi. Ödül töreni öncesi dünyaca ünlü Mısırlı Hafız Dr. Ahmed Nianna’nın Kuranı Kerim tilaveti törene katılanları mest etti. Düzenlenen törene; Vali Mehmet Ufuk Erden, AK Parti Milletvekilleri İsmail Güneş ile Mehmet Altay, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, AK Parti İl Başkanı Mehmet Gün, İl Müftüsü Fuat Altındaş ve daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Törende ilk, orta, lise ve üniversite ile halk kategorilerinde dereceye girenlere, bilgisayardan, buzdolabına, cep telefonundan İPAD ve kitap indirim kuponuna kadar çeşitli hediyeler verildi.

Yarışmada halk kategorisinde birinci olan Gülten Baltaş adlı yarışmacı ise umre ödülü kazandı. Yarışmaya il genelinde yaklaşık 11 bin kişinin katıldığı bildirilirken, görme engelli yarışmacı ilköğretim 7. sınıf öğrencisi Beyzanur Aygören mansiyon ödülüne layık görüldü.

Törende kısa birer konuşma yapan Milletvekilleri İsmail Güneş ile Mehmet Altay, “Geçtiğimiz ay kutlu doğum haftasını kutladık. Efendimizi en güzel şekilde andık. Bu yıl kutlu doğumda “İnsanlık Onuru” ana tema olarak seçilmişti. İlimizde de Peygamber Efendimizin hayatını konu edilen bu yarışmaya yoğun bir katılım var. Peygamberimizi daha iyi anlamamıza, güzel ahlakını ve örnek yaşamını kendimize rehber edinmemize katkı sağlayacak bu etkinliği düzenleyenlere çok teşekkür ediyoruz. İnsanlık onuruna çok ihtiyacımız olduğu böyle bir dönemde Peygamberimizi daha iyi anlamaya ihtiyacımız var. Yarışmada dereceye giren kardeşlerimize tebrik ediyoruz” dediler
Vali Mehmet Ufuk Erden ise dünyaca ünlü Mısırlı Kurra Hafız Dr. Ahmed Nianna’ya geceye katıldığı için teşekkür plaketi takdim etti.
Kaynak: İHA