Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Osmaniye'de Açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "İslam coğrafyası paramparça oldu. 60'tan fazla İslam ülkesi geometrik şekillerle parçalandı" dedi.

Kamalak, partisinin Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlediği, Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'nda, tüm insanlık için adil bir dünya kurmak istediklerini söyledi.

Birçok İslam ülkesinde iç savaş yaşandığını belirten Kamalak, şunları kaydetti:

"İslam coğrafyası paramparça oldu. 60'tan fazla İslam ülkesi geometrik şekillerle parçalandı. Dünyanın neresinden kesif kesif yoğun dumanlar yükseliyorsa emin olun, orası bir İslam ülkesidir. Milli Görüş, İslam alemini kasıp kavuran ateşi söndürmek için yola koyulmuş durumdadır.

Amacımız, yaşanabilir bir Türkiye... 'Ülkemiz yaşanabilir değil mi-' diyeceksiniz. Allah aşkına, yaşanabilirse Hatayımız'dan, Reyhanlımız'dan yükselen feryad-ı figan neyin nesi- O çığlıklar eğer bu milleti rahatsız ediyorsa, konulan sansürler neyin nesi- Bombaları gördünüz, görmek yaşamak değildir. Sadece gördünüz, orada can verenleri düşünün. Annelerinin, babalarının kucağında paramparça olan Ahmetleri, Mehmetleri düşünün. Kim durduracak bu zulmü- 'Bana ne' diyebilir misiniz- Yüreğinizden elbette bir şeyler kopup gelecektir."

Muhabir: Tuğba Temir-Mutlu Bozdağ / Ömer Yıldız

Yayıncı: Murat Aslan
Kaynak: AA