Tff Yönetim Kurulu Üyesi Beyazlı ve Fıfa U

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı ve FİFA U-20 Futbol Şampiyonası Trabzon Koordinatörü Metin Kazancıoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

Beyazlı, beraberindeki Kazancıoğlu ile Gümrükçüoğlu'nu ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin farklı şehirlerinde yapılacak olan U-20 Futbol Şampiyonası öncesinde Trabzon Belediyesi'nin organizasyonu sahiplenmesi ve destek vermesi gerçekten çok güzel" dedi.

Trabzon'da 2011'deki Avrupa Gençlik Yaz Olimpiyatları'nın başarıyla tamamlandığını söyleyen Beyazlı, "2011'de, 4 bini sporcu 10 binin üzerinde misafiri bu kentte ağırlayan Trabzon halkının 21 Haziran-13 Temmuz arasında yapılacak olan şampiyonada da aynı hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Gümrükçüoğlu da FIFA U-20 Futbol Şampiyonası'nın Trabzon'un tanıtımına önemli katkı sağlayacağını ifade ederek, "Belediyenin imkanlarını şampiyonanın tanıtımı için elimizden geldiğince kullanmaya çalışıyoruz. Şampiyona öncesinde anonslar yapıyoruz. İnşallah 18-19 Mayıs tarihinde kupa Trabzon'a gelecek ve Meydan Parkı'nda sergilenecek" dedi.

Trabzonluları kupayı görmeye davet eden Gümrükçüoğlu, "Trabzon'daki müsabakalarda yeteneklerini sergileyecek olan 20 yaş altı uluslararası futbolcular belki bir dönem sonra dünyanın en iyi futbolcuları olacak. Dolayısıyla bu şampiyona Dünya Futbol Şampiyonası'nın ardından yapılan en büyük etkinlik" diye konuştu.

Muhabir: Selçuk Kılıç

Yayıncı: Tuncay Bekar
Kaynak: AA