Urla Kent Konseyi, 4. Olağan Faaliyet Bilgilendirme Toplantısını Tamamladı

Urla Kent Konseyi, 4. Olağan Faaliyet Bilgilendirme toplantısı Urla Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Urla Kent Konseyi, 4. Olağan Faaliyet Bilgilendirme Toplantısını Tamamladı
Yapılanları yapacaklarının teminatı olarak gösteren Urla Kent Konseyi, eylül ayından günümüze kadar gerçekleştirdikleri etkinlikleri Kent Konseyi üyeleri, sivil toplum kuruluşu, siyasi partileri ile paylaştı. Günün parlayan yıldızı çalışmaları ile öne çıkan Kadın Meclisi oldu. Çalışma gruplarının daha aktif rol almasını isteyen Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi aynı zamanda Atatürkçü Düşünce Derneği üyesi Ali Yanar, toplantıya katılanlardan çalışmalara katılım göstermelerini ve Kent Konseyi'ni teşvik etmelerini istedi.

Kent Konseyi Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, “Urla Kent Konseyi kurulduğu günden bugüne kadar, katılımcı demokrasinin en güzel örneklerini vermektedir. Bünyemizde faaliyet gösteren kadın, gençlik ve engelli meclisleri ile ilçemizin en çok ihtiyaç duyduğu konular üzerine yoğunlaşarak kentlilik bilincinin oluşturulması sağlanmaktadır. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

Kadın Meclisi Başkanı Feyza Karaosmanoğlu da, “Sağlıklı kuşakların yetişebilmesinin kadının hak ettiği yerde olabilmesi ile mümkün olacağını bir kez daha vurgulayarak sizleri sevgi ve saygılarımla selamlıyor, çalışmalarımıza destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Su üzerinde yapılan oyunlara dikkat çekmek için yapılan çalışmalara devam edileceği ile ilgili vurgulamalar yapılan toplantıda, 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nde de konu ile ilgili bilgilendirmeye devam edileceği açıklandı.
Kaynak: İHA