Zindan Deresi Civarında Aranan Şahıs Otel Odasında Ölü Bulundu

Aydın merkez Zindan Deresi civarında 2 gündür aranan şahıs, Köşk ilçesinde bir otelde intihar etmiş vaziyette bulundu.

Zindan Deresi Civarında Aranan Şahıs Otel Odasında Ölü Bulundu
Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre Köşk İlçesi’ne bağlı bir köyde ikamet eden ve Pazar günü bayan arkadaşı olduğu ileri sürülen A.D. ile görüşen 59 yaşındaki E.K.’nın bölgede kayıp olduğu belirtilmişti. Bunun üzerine UMKE ve jandarma tarafından köpeklerle aranan 52 yaşındaki E.K. tüm aramalara rağmen bulunamamıştı.

Yaklaşık 48 saattir kayıp olduğu gerekçesi ile aranan şahsın, dün akşam saatlerinde evine arayıp kendisini merak etmemelerini istediği ve kendisi ile ilgili basında çıkan haberleri okuduktan sonra pazardan ip satın aldığı, ayrıca eczaneye giderek zehirli bir ilaç sorduğu öğrenildi. Daha sonra yiyecek bir şeyler de alıp otele gittiği öğrenilen E.K. otelin 1. katındaki bir odaya yerleşti. Gündüz saatlerinde temizlik için otel odasını açan görevliler E.K.’nın pencere kenarında asılı vaziyetteki cesedini görünce durumu polise bildirdi.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda şahsın cesedi otopsi için Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Bilindiği gibi Pazar günü, Zindan Deresi Mevkii’nde kayıp olduğu belirtilen ve tüm aramalara rağmen bulunamayan E.K.’nın 09 AH 742 plakalı otomobili ile cep telefonu ve araç içerisinde bulunan eşyaları jandarma tarafından emanete alınmıştı .
Kaynak: İHA