Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıl Dönümü Dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürü Alaağaçlı, Kaymakam Gül'ü Ziyaret Etti

Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı, Kaymakam Davut Gül'ü makamında ziyaret etti.

Kaymakam Gül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Gül, "Her zaman daha iyisini yapmak mümkündür. Bu da imkanlar dahilinde olur. Çalışmalarınızdan gurur duyuyorum ve sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Alağaçlı ise Gül'e ilçedeki asayiş için yapılan çalışmalar ve polis haftası nedeniyle yapılacak etkinlik hakkında bilgi verdi.

Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirten Alağaçlı, "Şarkışla halkına teşekkür ediyorum. Şüpheli durumda 155 polis hattını arayarak şüpheli gördükleri durumları bizimle paylaşarak adeta ilçede mobese kamerası görevi yapıyorlar. Şüphelilerin ilçede barınamaması için duyarlılıklarını her zaman göstererek bizlerin adeta gözü kulağı oluyorlar" diye konuştu.

-Aşık Veysel Kültür ve Sanat Festivali toplantısı-

Aşık Veysel Kültür ve Sanat Festivali için toplantı düzenlendi.

Toplantı, kaymakamlıkta Gül başkanlığında yapıldı. Festivalde yapılacak çalışmalar hakkında komite üyelerinin görüşleri alındı.

Toplantıda, festivalin 6 Temmuz'da yapılması ve festivalle ilgili bütçenin ortaya konulması kararı çıktı.

Gül, belirlenen bütçenin dışında yapılacak organizasyonlara her zaman açık olduklarını belirtti.

Muhabir: Kemal Erdoğmuş / Merve Topuz

Yayıncı: Önder Felek
Kaynak: AA