Şırnaklı ‘100 Güler Yüz’ Gençleri Konya Gezisine Katıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın himayelerinde Şırnak İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen '100 Güler Yüz' projesi kapsamında 50 kız 50 erkek öğrenci gezi için Konya’ya gönderildi.

Şırnaklı ‘100 Güler Yüz’ Gençleri Konya Gezisine Katıldı
Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Selahattin Yürenç, 100 öğrenciyi, 'Yüz Güler Yüz' projesi kapsamında Konya'ya gönderdiklerini söyledi.

Müdür Yürenç, "Okulda başarılı ve daha önce uçakla seyahat etmemiş olması gibi birçok kriter göz önünde bulundurularak seçildi. Sadece il merkezimizden değil Şırnak ilçelerinden de seçildiler. 4 gün sürecek olan tarihi ve kültürel içerikli Konya gezi programı kız öğrenciler ve erkek öğrencilerimize yönelik gerçekleştirildi.

Bu gezi ile Konya ilimizi gençlerimiz karış karış gezecekler. Konya’ya giden gençlerimiz mutluluklarını açtıkları pankartla: ‘Teşekkürler Suat Abi’ diyerek Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat KıIıç’a teşekkürlerini ilettiler.” diye konuştu.

Selahattin Yürenç, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın düzenlemiş olduğu projelere ilimizin yoğun ilgi gösterdiğini gören bakanlığımız bütün projelerde kontenjanlarımızı arttırdı. Gençlerimiz ücretsiz olarak yararlanabileceği projelerimize internet sitemizden ve İl Müdürlüğümüzü ziyaret ederek bilgi alabilirler.” dedi.