Edirne Belediye Başkanı Sedefçi'ye Ziyaret

Edirnespor Bayan Basketbol Takımı yöneticileri, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi ziyaret etti.

Sedefçi, ziyarette, Edirnespor Bayan Basketbol Takımı'nın Edirne'yi tanıtarak, adını duyurduğunu söyledi.

Sporculara teşekkür eden Sedefçi, "Edirnespor Bayan Basketbol Takımımızı yakından takip ediyorum. Maçlardaki başarılarında onlarla birlikte sevinip, yenilgilerinde onlarla üzülüyoruz. Temennim şu anki başarı grafiklerini daha da yükseltmeleridir" diye konuştu.

Takım yöneticileri de Başkan Sedefçi'ye teşekkür etti.

Ziyarette, Edirnespor Bayan Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Boyacıoğlu ve Asbaşkan Murat Muranlı, Başkan Yardımcısı Serkan Liznak ve üye Mustafa Öztürk yer aldı.

Ziyaretin ardından takım yöneticileri, Sedefçi'ye forma hediye etti.

-Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü-

Havsa İlçe Emniyet Amiri Cemal Keskin ve polisler, Havsa Kaymakamı Barış Demirtaş'ı ziyaret etti.

Demirtaş, ziyarette yaptığı konuşmada, polislerin özveri ve fedakarlıkla vatandaşlara hizmet ettiğini söyledi.

Vatandaş ve polis işbirliğinin devam ettiğini aktaran Demirtaş, "Huzur ve güvenliğin sağlanmasında üzerinize düşen tüm sorumluluklarınızı güler yüzlü, objektif, yardımsever, dürüst ve özverili görev anlayışıyla yerine getireceğinize inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm teşkilat mensuplarının haftasını kutluyor, görevini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyor, görevleri başında olan emniyet personeline hayırlı vazifeler diliyorum" diye konuştu.

Keskin de vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için çalıştıklarını söyledi.

-Katı atıklar depolanacak-

Uzunköprü Belediyesi, katı atıkların düzenli şekilde depolanacağını bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, evsel atıklardan kaynaklanan çevre kirliliğinin engellenmesi amacıyla Uzunköprü, Kırcasalih, Meriç, Küplü, Subaşı ve Kurtbey belediyelerinin üyesi olduğu Orta Edirne Katı Atık Yönetim Birliği , evsel nitelikli katı atıkları ve evsel nitelikli endüstriyel atıkların mevzuata uygun olarak ayrı toplanmasının Bakanlıkça onaylandığı belirtildi.

Açıklamada, vatandaşlara daha etkin ve sürdürülebilir katı atık yönetim sisteminin sunulması, çevre koruma bilincinin geliştirilmesi, belediyelerin atık yönetimine yönelik kurumsal altyapılarını güçlendirerek, daha kaliteli hizmet sunmaları hedefleyen sistemin bölgenin 20 yıllık çöp sorununu ortadan kaldıracağı kaydedildi.

Muhabir: Gürkan Arda - Cihan Demirci

Yayıncı: Nurettin Coşkun
Kaynak: AA