Büyük Anadolu’dan Kurumsal Sağlık Anlaşması

Asarcıklılar Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerine yönelik, Hospital Group Büyük Anadolu Hastaneleri ile ‘kurumsal sağlık anlaşması’ yapıldı.

Büyük Anadolu’dan Kurumsal Sağlık Anlaşması
Asarcıklılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Çevrim, Başkan Yardımcısı Yaşar Değirmenci ile Hospital Park Group Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Güner Armutlu arasında yapılan kurumsal sağlık anlaşması protokol töreni ile dernek üyelerine muayene ve tetkiklerde belirli imkanlar sağlanacak.

Yapılan protokol hakkında bilgi veren Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Güner Armutlu, "Hastanemiz olarak sivil toplum örgütleri ile başlattığımız sağlık anlaşmalarına Asarcıklılar Kültür ve Dayanışma Derneği de ekledik. Kurumsal sağlık hizmetleri kapsamında dernek üyeleri hastanemizden indirimli olarak yararlanabilecek. Kaliteli hizmet, çağdaş teknolojik altyapı ve uzman kadrosu ile sunmuş olduğumuz sağlık hizmetini geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla kurumsal sağlık anlaşmalarını yapıyoruz" dedi.

Asarcıklılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Çevrim de, "Büyük Anadolu Hastaneleri ile sağlık anlaşması protokolü imzalayarak üyelerimize sağlık alanında imkanlar sağlamak istedik. Bize gösterilen ilgi, alaka ve destekten ötürü hastane yönetimine, doktorlarına ve personeline teşekkür ederiz. Bugüne kadar olan gönül bağımız bugünden itibaren kurumsal anlamda da devam edecektir” diye konuştu.

Kaynak: İHA