Erciyes Tıp Haber Bülteni'nin 10. Sayısı Çıktı

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri tarafından 3 ayda bir yayınlanan Erciyes Tıp Haber Bülteni’nin 10. sayısı çıktı.

Erciyes Tıp Haber Bülteni'nin 10. Sayısı Çıktı
İlk sayısı 2010 yılı Temmuz ayında çıkan Erciyes Tıp Haber Bülteni’nin 10. sayısında Ocak, Şubat ve Mart aylarında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri’nde düzenlenen etkinler yer alıyor.

Bültende ayrıca, Başhekim Prof. Dr. Kudret Doğru'nun, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Murat Borlu'nun, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Adem Boyacı'nın, Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Özkul'un, Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Engin Ok'un, Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Aksu'nun, Pediatrik Onkoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Musa Karakükcü'nün, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mithat Öner'in, Nefroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Sipahioğlu'nun, Pediatrik Radyoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selim Doğanay'ın, Romatoloji Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Soner Şenel'in, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Dr. İbrahim Karaman ile Hastaneler Başmüdürü Özcan Özyurt’un makaleleri bulunuyor.

Erciyes Tıp Haber Bülteninin Mart sayısında, Genom ve Kök Hücre Tedavi Genkök ile Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı’nın tanıtımlarına da yer veriliyor .
Kaynak: İHA