Alperenlerden ‘akil İnsan’ Tepkisi

Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Coşkun Arslan, akil insanlar listesine tepki göstererek, "İşi tamamen magazinleştiren hükümete en güzel cevabı akil insanlar listesinde bulunan hemşehrimizin sözüyle veriyoruz. Kula kulluk edene de teröriste kulluk edene de yazıklar olsun" dedi.

Alperenlerden ‘akil İnsan’ Tepkisi
Hükümetin akil insanlar listesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Coşkun Arslan, "Akil insanlar listesi oluşturulmuş, fikir babalarının öncülüğünde aptal yerine koydukları milleti ikna etmek amacıyla gruplar kurulmuş ve çalışmalar başlamıştır. İşi tamamen magazinleştiren hükümete en güzel cevabı akil adamlar listesinde bulunan hemşehrimizin sözüyle veriyoruz. Kula kulluk edene de teröriste kulluk edene de yazıklar olsun" diye konuştu.

Alperen Ocakları olarak, terörün bitmesini istediklerini vurgulayan Başkan Arslan, terörün tavizle ve müzakereyle çözülemeyeceğini söyledi.

Başkan Arslan, "Teröriste ağlayarak terör çözülmez. Ağladığınız, medet umduğunuz, anlaştığınız, el sıkıştığınız teröristlerin vicdanı, şerefi ve namusu olsaydı bugüne kadar beşikteki yavrudan dershanedeki öğrenciye, evine ekmek götüren işçisinden korunmasız masum vatandaşlarımıza kadar binlerce insanımızın kanına girmezdi. Kendinize gelin ve bu tehlikeli bomba elinizde patlamadan bu işi sonlandırın, çünkü biz bu vatanı emlakçıdan almadık" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA