Sevgi Çocukları Kuaförde

Adana Valiliği'nce yürütülen tamamen hayırsever kişi, kurum ve kuruluşlarca finanse edilen "Sevgiye Uzanan Eller" projesi kapsamında öğrencilerin saç kesimi ve bakımı yapılıyor.

Sevgi Çocukları Kuaförde
Çukurova Mesleki Eğitim, Şakirpaşa Halk Eğitim, Yüreğir Mesleki Eğitim ve Metal İşleri Seyhan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlükleri tarafından kuaför görevlendirilerek, 41 okulda toplam 3 bin 203 öğrenciye saç kesimi ve bakımı yapılıyor.

Vali Yardımcısı Halis Arslan, Seyhan Küçükdikili Talathacıbekiroğlu Ortaokulu'nu ziyaret ederek, Çukurova Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından görevlendirilen kuaförlerin, okulda futbol ve resim dalında eğitim gören 52 öğrenciye yapılan saç bakımını yerinde inceledi. Arslan, "Sevgiye Uzanan Eller Projesi" kapsamında öğrencilerinin eğitsel, sosyal ve kültürel faaliyetler ile donatılıp, kentsel ve sosyal yaşama uyumu konusunda her alanda eğitim verildiğini söyledi.

Öğrencilerin eğlenerek eğitim gördüğü projede bakımlarının da yapıldığını belirten Arslan, "Bu çocuklar bizim geleceğimiz, bu nedenle onlara sahip çıkmak zorundayız" dedi.

Uygulamadan çok memnun olan öğrenciler, saçlarının bakımını yapan kursiyerlere teşekkür etti .
Kaynak: İHA