Ödemiş Huzurevi Pvc Doğramalarına Kavuşuyor

Son yıllarda sık sık gündeme gelen Ödemiş Belediyesi Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi’nin yapıldığından beri değiştirilmeyen ahşap doğramaları, yapılan çalışmayla PVC doğramalarla değiştiriliyor.

Ödemiş Huzurevi Pvc Doğramalarına Kavuşuyor
Geçen hafta başlayan çalışmalarda huzurevinin bir katından kapı ve pencerelerin doğramaları PVC’ye dönüştürülürken, huzurevindeki çalışmaların ay sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. Yüklenici firma ekipleri tarafından yapılan çalışmaların ardından huzurevi bundan sonraki kış mevsimlerini PVC doğramaları ile karşılayacak.

Toplam 41 bin 512 TL’ye mal olacak çift cam PVC doğramaların yanı sıra, pencerelerin mermerleri de elden geçirilerek tam anlamıyla ısı yalıtımı sağlanıyor. Çalışmalar kapsamında huzurevinde bulunan 48 pencere ve 10 kapı PVC’ye dönüştürülüyor. Bu çalışmalar sonucunda sökülen ahşap doğramalar da ihtiyaç sahibi ailelere verilecek.

Çalışmalara üçüncü kattan başlandığını belirten Ödemiş Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Urtimur, “Bu hafta ikinci katta çalışma yapılacak. Ahşap doğramalar sökülerek derhal yeni PVC doğramaların montajı yapılıyor. Huzurevi sakinlerimizin odalarının ve sosyal yaşam alanlarının yanı sıra idari bölümün de komple doğramaları değişiyor. Huzurevi sakinlerimizin sağlıklı bir ortamda yaz-kış yaşamlarını sürdürmeleri açısından bu çalışmalar çok yararlı olacak. Huzurevimiz gelecek kış mevsimini PVC doğramalarla karşılayacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA