Tso Başkan Adayı Malatyalı’dan Siad’lara Ziyaret

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Kenan Malatyalı, Çorum’un ve iş dünyasının önde gelen sivil toplum örgütlerine çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Tso Başkan Adayı Malatyalı’dan Siad’lara Ziyaret
Kenan Malatyalı, ziyaretlerinde ÇORUMSİAD Başkanı Erkan Dalyan, ÇOSİAD Başkanı Bülent Karadayı, HİTİTSİAD Başkanı Ahmet Benli ve TÜMSİAD Başkanı Ahmet Akın, MÜSİAD Çorum temsilcisi Rumi Bekiroğlu ile görüşmelerde bulundu.

Malatyalı, “nereye gideceğini bilmeyen gemiye hiçbir rüzgâr yardım edemez” şeklinde tanımladığı Çorum’un ancak stratejik bir program sayesinde büyümeyi yakalayabileceği, stratejik programın bir opsiyon değil Çorum için zorunluluk olarak belirterek, Çorum stratejik gelişim programını SİAD’ların temsilcileriyle paylaştı.

Malatyalı’nın, SİAD ziyaretlerinde öne çıkan diğer bir konu ise gelişim programındaki projelerin hayata geçirilmesinde ve özellikle uygulama aşamalarında kurulması gerekli işbirlikleri oldu. Malatyalı, büyük Çorum için Çorumsiad, Çosiad, Hititsiad, Müsiad ve Tümsiad ile kurumsal işbirlikleri kurmanın Çorum’un başarısında büyük rol oynayacağını belirtti.

Malatyalı, yaşamı boyunca sivil toplum kuruluşlarının, sivil girişim ve örgütlenmelerin önemine inandığını ifade ederek, Çorum’un SİAD’larla büyüyerek, hak ettiği yere ulaşacağını belirtti.

Malatyalı, tüm SİAD’ların çok yararlı ve etkin faaliyetlere imza attığını ve kendisinin de yeni dönemde bu kurumlarla kalıcı ve verimli işbirlikleri tesisi etmeye önem vereceğini belirtti.

İş dünyasının temsilcilerini büyük Çorum için işbirliğine davet eden Malatyalı, bu kurumların yeni dönemde en önemli paydaşları olacağını ve ortak paydalarının Çorum olduğunu sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA