İznik ve Orhangazi’den Asa’ya Tam Destek

Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa’ya Bursa Ticaret Borsası meclis üyeliği için İznik ve Orhangazi tam destek verdi.

İznik ve Orhangazi’den Asa’ya Tam Destek
Hidamet Asa’nın İznik ilçesinde bir restoranda yaptığı yemekli toplantıya Bursa Ticaret Borsası Başkanı Rıza Aydın, İznik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Dede, Orhangazi Ticaret Odası başkanı Ergün Efendioğlu, İZTİM başkanı Hüseyin Yılmaz, MARZİM Başkanı Yüksel Sert, ORZİM Başkanı Mithat Nogay ile İznik ve Orhangazi'deki zeytin işletmelerinin sahipleri katıldı.

Asa, “Önümüzde, ekonomiyi çok yakından ilgilendiren ticari açıdan da büyük önem arz eden ticaret odaları ve ticaret borsalarının seçimleri var. Bursa Ticaret Borsası seçimlerinde bizleri meclis üyeliğine layık gören Orhangazi ve İznik Ticaret Odası’na desteklediklerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Göreve geldiklerinde birlik ve beraberliğin sağlanmasına öncelik vereceklerini anlatan Asa, "Sizlerin ticaretini geliştirmeniz için çalışmalar yapmayı hedefliyoruz. Sektörde faaliyet gösteren firmalarımızı en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz. Bu vesile ile desteklerinizi bekliyorum. Yapılacak seçimlerin Bursa’mıza, Orhangazi’mize ve İznik'imize hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Rıza Aydın ise, "Biz seçim için burada değiliz. 2 yılı aşkın süredir göl havzasında İznik'ten başlayıp Orhangize ve çevresinde işletme kuranlara şükran borçluyuz. Bizim görevimiz tarımda ileri gitmiş, Bursa’ya uzak gibi görünen yerleri yakınlaştırmaktır. Borsanın seçtiği üç hedef var, bir tanesi canlı hayvan ve et, ikincisi zeytin, üçüncüsü ipek ve koza. Biz bunların üzerine yoğunlaşacağız. Hedefimiz dünya borsası olmak" dedi.

Kaynak: İHA