Şehir İçi Ulaşımda Nakit Binişler 15 Nisan’da Kalkıyor

Edirne Belediye Meclisi’nde alınan karar gereği şehir içi ulaşımda nakit binişler, 15 Nisan tarihi itibariyle sona eriyor.

Şehir İçi Ulaşımda Nakit Binişler 15 Nisan’da Kalkıyor
Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Edirnelileri Kent Kart almaları konusunda uyarırken, 2014 Yerel Seçimleri ile ilgili olarak da, “Halk aday ol derse olacağım” dedi.

Edirne Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi başkanlığında yapıldı. 21’i gündem, 5’i gündem dışı olmak üzere toplam 26 maddenin görüşülüp karara bağlandığı toplantıda Edirne Toplu Ulaşım Sistemi’nin (ETUS) nakit binişlerin kaldırılması yönündeki talebi görüşüldü.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, nakit ödemeli binişlerin 15 Nisan tarihinde kalkacağını belirtti.

Edirne’ye gelen ziyaretçiler için de 2, 3 ve 4 binişlik elektronik kartlar hazırladıklarını kaydeden Sedefçi, “Bu kartları uzun ya da kısa hat ayırt etmeksizin vatandaşlarımıza vereceğiz. 2 binişlik kart 4 TL, 3 binişlik kart 6 TL ve 4 binişlik kart da 8 TL olacak” dedi.

Son olarak 2014 yılının Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçimler ile ilgili konuşan Sedefçi şunları söyled: “Belediye Başkan Adayı olup olmamak için halka soracağım. Halk aday o derse aday olacağım. Olma derse de eyvallah diyeceğim. Yıllarca bu işi iddiayla, inançla, şerefle ve namusla yaptım. Edirne halkı bunu gayet iyi biliyor. Benim derdim tekrar adaylığımı kesinleştirmek değil. Kalan 12 ayda işimi en iyi şekilde yapmak.”
Kaynak: İHA