İmam Hatipler Bölge Toplantısı Elazığ'da Yapıldı

İmam Hatipler Bölge Toplantısı ÖNDER Genel Başkanı Dr. Hüseyin Korkut’un katılımıyla Elazığ'da gerçekleşti.

İmam Hatipler Bölge Toplantısı Elazığ'da Yapıldı
Bölge Koordinatörlüğü'nün bulunduğu Elazığ'da gerçekleşen toplantı MÜSİAD Şubesi'nde yapıldı. Toplantıya Eğitim-Bir Sen Elazığ Şube Başkanı Yasin Karakaya, Akıncılar Dernek Başkanı Tevfik Sadak, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Mehmet Çiçek, Bem Bir Sen Şube Başkanı Süleyman Akay, Prof. Mehmet Şekerci, Muş, Bingöl, Tunceli ve Malatya illerinden gelen İmam Hatip Mezunları Dernek Başkanları ve okul müdürleri katıldı.

İmam hatiplerin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda değerlendirmelerde bulunan ÖNDER Genel Başkanı Dr. Hüseyin Korkut, "Çatı kuruluşu olarak ÖNDER başkanlığında tüm imam hatip okulu mezunları dernekleri bölge koordinatörlükleri kapsamında bir araya getirildi.

Dolayısıyla Muş, Bingöl, Tunceli ve Malatya illeri Elimder bölge koordinatörlüğünde Elazığ’a bağlandı. Bundan dolayı çalışmalarımız artık bu koordinatörlükler aracılığıyla daha aktif hale gelecek. Bu bölgede Elimder'in aktivitelerinden oldukça memnunuz. Elimder yönetimini çok başarılı buluyoruz. İmam hatip okullarımızın sorunlarını çözme hususunda ortak hareket ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA