Ak Parti Kayseri Milletvekili Tamer'in Açıklaması

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, çözüm sürecinin sonunda barış ve kardeşliği geleceğini, Türkiye'nin kabına sığmayacağını söyledi.

Tamer, AK Parti İl Teşkilatı'nda düzenlediği basın toplantısında, ülkenin çok önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, terör belasından kurtulmaya az kaldığını kaydetti.

Bu süreç devam ederken herkesin üzerine düşen sorumluluğu yapması gerektiğini vurgulayan Tamer, "Son 5 aydır şehit cenazesi gelmemesi yüzümüzü güldürdü. Tarihi bir misyon üstlendik. Sürecin sonunda barış, kardeşlik gelecek, Türkiye kabına sığmayacak. Böylece yoluna devam edecek" şeklinde konuştu.

TBMM'de yapılan son kanun düzenlemeleriyle ilgili bilgi veren Tamer, şöyle devam etti:

"Kanunlarımızda yer alan, 'sakat, özürlü' kelimelerini çıkardık. Toplumda rahatsızlığa neden oluyordu. Bu ifadelerin yerine 'engelli' sözcüğü kullanılacak. Ayrıca Sayın Başbakanımız şehit ve gazi yakınlarına yönelik bazı gelişmeleri paylaştı. Biz her daim ailelerimizin yanındayız."

Tamer, kentteki yatırımlarla ilgili ise şu bilgileri verdi:

"Adliye binamız kısa süre içinde açılacak. Bölge hastanemizdeki çalışmalar devam ediyor. Felahiye'ye TOKİ tarafından yapılacak hastanenin proje çalışmaları sürüyor. Öte yandan kentimizdeki bazı branşlarda kura çekimi sonucu doktorlarımız göreve başlayacak. Tüm milletvekillerimiz Kayseri için çalışıyor. Sadece seçim zamanı değil, her daim halkımızın yanındayız, sokaklarda, hastanelerde, okullarda vatandaşlarımızla birlikteyiz."

İsmail Tamer, nöbetçi milletvekili uygulaması kapsamında bugün vatandaşların sorunlarını dinleyecek.

Muhabir: Esma Aygün

Yayıncı: Orhan Canbulatel
Kaynak: AA