Beylikdüzü’nde 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Beylikdüzü’nde de coşku içinde kutlandı.

Beylikdüzü’nde 23 Nisan Coşkusu
23 Nisan etkinlikleri kapsamında Beylikdüzü Belediyesi önünde yer alan Atatürk Anıtı’da unutulmadı. Beylikdüzü, 23 Nisan çocuklarının heyecanına tanık oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçede büyük bir katılım ile kutlandı. Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu’nun belediye önünde yer alan Atatürk Anıtı’na çelenk koymasının ardından saygı duruşu yapıldı ve istiklal marşı okundu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri daha sonra Beylikdüzü Belediyesi Etkinlik Alanı’nda devam etti. Öğrencilerin okuduğu şiirlerden sonra ilçedeki okulların dans grupları, folklor gösterilerini sergiledi. Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Garnizon Komutanı Topçu Yarbay Ergün Atalay, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş da gösterileri izledi.

"BU COŞKUNUN İLELEBET SÜRMESİNİ GÖNÜLDEN TEMENNİ EDİYORUM"
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Beylikdüzü Kültür Merkezi, Gürpınar Kültür Merkezi ve ilçedeki birçok okulda da yapılan coşkulu etkinliklerle kutlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 93’üncü yılını, milletçe büyük bir gururla kutluyoruz. Tarihe altın harflerle yazılan bir kurtuluş mücadelesinin ardından Türkiye Cumhuriyeti temelinin atıldığı 23 Nisan günü, devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından, ‘Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ olarak çocuklarımıza armağan edilmiştir. Her yıl birlik ve beraberlik içinde kutlamakta olduğumuz bu mutlu günümüzü,35 yıldır da uluslararası bir organizasyonla idrak etmenin sevincini yaşıyoruz. Bütün dünyada örnek teşkil eden bu coşkunun ilelebet sürmesini gönülden temenni ediyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ile TBMM’nin 93’üncü kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” dedi.

BAŞKAN UZUN,ÇOCUKLARLA TİYATRO İZLEDİ
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde çocuklar için özel olarak sahneye konulan oyunda miniklerle birlikte tiyatro oyununu izledi. Başkan Uzun ayrıca ilçede çeşitli kuruluşların düzenlemiş oldukları 23 Nisan etkinliklerine de katıldı.

Kaynak: İHA