Ak Parti’den Hasta Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

AK Parti Aydın Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten, rahatsızlıkları nedeniyle 23 Nisan etkinliklerine katılamayan çocukları hasta yatağında ziyaret ederek hediyelerle sevindirdi.

Ak Parti’den Hasta Çocuklara 23 Nisan Hediyesi
AK Parti Aydın Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten ve yönetim kurulu üyeleri, yaşıtları stat ve okullarında 23 Nisan coşkusunu yaşarken; rahatsızlıkları nedeniyle 23 Nisan etkinliklerine katılamayan çocukları unutmadı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde tedavileri süren çocukları ziyaret eden Ökten, çocukların bayramlarını kutladı. Hasta çocuklarla sohbet ederek oyunlar oynayan AK Parti heyeti, çocuklara şekerleme, oyuncak ve çeşitli hediyeler verdi.

MİNİK ECRİN’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Hastanede suçiçeği tedavisi gören 2 yaşındaki Ecrin’in bugün doğum günü olduğunu öğrenen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ökten, hastaneye yaş pasta getirterek minik kız ve ailesinin doğum günü sevincine ortak oldu.

Tedavisi süren çocukları 23 Nisan coşkusundan mahrum bırakmak istemediklerini ifade eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm dünya çocuklarına armağan edilmiş tek çocuk bayramıdır. Ulu Önder Atatürk’ün tüm çocuklara armağan ettiği bu mutlu günde, hastalıkları nedeniyle hastanede tedavi gören çocukların bayramı buruk geçirmelerini istemedik. Ziyaret ettiğimiz bazı çocukların dışarıda arkadaşlarıyla birlikte olamadıkları için üzgün olduklarını gördük. AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı olarak böyle bir günde onları ziyaret etmeyi istedik. Çeşitli hediyelerle bir an için dahi olsa rahatsızlıklarını unutturmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadık” dedi.

Kaynak: İHA