Odunpazarı Yeni Bir Cam Atölyesine Daha Kavuştu

Cam sanatlarının Türkiye’deki en önemli merkezlerinden biri olan Eskişehir Odunpazarı, yeni bir sanat evini, yeni bir cam atölyesini daha bünyesine kattı.

Odunpazarı Yeni Bir Cam Atölyesine Daha Kavuştu
Gözde Önenerk tarafından Malhatun Sokak’ta kurulan Zebercet Sanat Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, açılış töreninde sanatçı Gözde Önenerk’i yalnız bırakmadı. Açılışta yaptığı konuşmada cam sanatlarının kalbi olan Odunpazarı’nın her geçen gün yeni bir sanat evine ev sahipliği yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Sakallı, Zebercet Sanat Evi sahibi Gözde Önenerk’e plaket takdim etti. Konuşmasında Odunpazarı Belediyesinin girişimcilere verdiği önemli ve desteği altını çizerek vurgulayan Başkan Sakallı, bu konudaki desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.

Sanatçı Gözde Önenerk ise, Zebercet Sanat Evi’nin açılmasında kendisine büyük destek sağlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı’ya teşekkür etti. Önenerk İSMEK’te aldığı eğitim sonrası işyeri açmak için hiç düşünmeden Odunpazarı’nı seçtiğini vurgulayarak, Odunpazarı’nın cam sanatlarının geleceği için önemli bir merkez olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA