Memur-sen, 'bir Mama, Bir Bez, Bir Sms' Kampanyasına İlgi Bekliyor

Memur-Sen Erzurum İl Başkanı Abdullah Duman, Suriye'deki kadın ve çocuklara yönelik 'Bir Mama Bir Bez, Sadece Bir SMS' adıyla geçen ay başlattıkları yardım kampanyasına vatandaşların desteğini beklediklerini açıkladı.

Memur-Sen İl Başkanı Duman, Suriye'de yaşanan iç savaştan en çok kadın ve çocukların etkilendiğini söyledi.

Konfederasyon olarak ülke genelinde eş zamanlı olarak başlattıkları, 'Bir Mama, Bir Bez Sadece bir SMS' kampanyasına katılımın yüksek olması için vatandaşların yardımlarını beklediklerini ifade etti.

Suriye’de yaşanmakta olan iç savaşın en önemli mağdurlarının hayati ihtiyaçlarının karşılanması için söz konusu kampanyayı düzenlediklerine vurgu yapan Duman, "Hayırsever vatandaşlarımızın Suriye'deki kardeşlerimiz için yardımlarını bekliyoruz. SMS üzerinden yapılacak yardımlar Suriyedeki kadın ve çocukların elzem ihtiyaçları için kullanılacak. Her SMS 5 Lira olarak faturala yansıtılacak." dedi.

Memur-Sen İl Başkanı Duman, vatandaşların yardım etmek istedikleri yardım kuruluşunun SMS hattına, 'MEMURSEN' yazarak mesaj atabileceklerine işaret ederek, "Yardım kuruluşlarının SMS adresleri şunlar: Kimse Yok Mu 5777, Yardımeli 4031, İHH 3072, Deniz Feneri 5560." diye konuştu.