Gediz Kız Teknik ve Meslek Lisesi Öğrencileri Uşak Üniversitesi'ni Çok Sevdi

Gediz Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi 10. Sınıf ile Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Alanı Bölümü öğrencileri, Uşak Üniversitesi Bir Eylül Yerleşkesini çok beğendiler.

Gediz Kız Teknik ve Meslek Lisesi Öğrencileri Uşak Üniversitesi'ni Çok Sevdi
Gediz Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Aslan yönetiminde önce Uşak Üniversitesi Bir Eylül Yerleşkesini gezen öğrenciler daha sonra Sağlık Yüksekokulu'nu ziyaret etti.

Okul Müdürü Mustafa Aslan, 10. Sınıf ile Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Alanı Bölümü öğrencileriyle yaptıkları gezide, Uşak Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan bölüm ve programların incelendiğini, öğrencilerin üniversiteyi çok beğendiklerini söyledi.

Bölgede yeni ve hızla gelişen Uşak Üniversitesi'nin öğrencilerin tercih edebilecekleri iyi bir üniversite olduğunu belirten Müdür Aslan, "Gediz Kız Meslek Lisesi kendi türünde üniversite sınavlarında başarılı bir okuldur. Uşak Üniversitesi de bizim branşlarımız açısından ve coğrafik konum itibariyle öğrencilerimizin tercih edebileceği bir çok özelliğe sahip. Öğrencilerimiz yerleşkeyi çok güzel buldular. Özellikle amfileri, kütüphane binasını, öğrenci çarşısını ve kapalı spor kompleksini çok beğendiler. Öğrencilerimiz bu geziden çok memnun kaldılar. Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Alanı Bölümü öğrencilerimiz ise, tercih edebilecekleri Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'ndan çok etkilendiler" dedi.

Kaynak: İHA