Cbü Soma Meslek Yüksek Okulu Kariyer Günleri Devam Ediyor

Genel Merkezi Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) bulunan, Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da petrol, doğalgaz, jeotermal sondajı ve sondaj hizmetleri konularında faaliyet gösteren Viking International firmasının Türkiye Sorumlu Sondaj Müdürü Mustafa Erol, Saha Şefi Erol Diniz, İş Güvenliği Sorumlu Mühendisi Koray Korkmaz, İnsan Kaynakları Sorumlusu Emel Tayhan Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Soma Meslek Yüksek Okulu’nda kariyer günleri kapsamında seminer verdi.

Cbü Soma Meslek Yüksek Okulu Kariyer Günleri Devam Ediyor
Ziyarette, Sondaj Teknolojisi, Mekatronik, İş Sağlığı ve Güvenliği Programı'ndan öğrencilerin; ilk etapta stajları, stajda alacağı ücretler, ulaşım ve barınmaları ve istihdamları konusunda görüşmelerde bulunuldu.

Görüşmeden sonra yüksek okul öğrencilerine ‘Türkiye’deki sondaj çalışmaları, sektörün Üniversiteden beklentileri ve mezunların mesleki gelecekleri’ konulu bir seminer verdiler. Şirket hedeflerinin de anlatıldığı seminerde, sektör dinamikleri hakkında bilgilenen öğrenciler, sondaj uygulamaları hakkında Petrol ve Doğalgaz Mühendisi Erol Diniz ile sektörde ve firmada uygulanan iş güvenliği kaideleri ile ilgili olarak da İş Güvenliği Mühendisi Koray Korkmaz’ın verdikleri bilgileri dikkatle dinlediler.

Seminerin sonunda Sondaj Müdürü Mustafa Erol’a katkılarından dolayı Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ayla Tekin tarafından plaket verilerek teşekkür edildi .
Kaynak: İHA