Gölcük Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencilerinden Vefa Örneği

Gölcük Anadolu Öğretmen Lisesi 11. sınıf öğrencileri stajlarını yaptıkları Ulaşlı Nuri Bermek İlkokulu öğretmenlerine ikramda bulundular.

Gölcük Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencilerinden Vefa Örneği
Gölcük Anadolu Öğretmen Lisesinde 11. sınıf öğrencileri, stajlarını yaptıkları Ulaşlı Nuri Bermek İlkokulu öğretmenlerine, yaptıkları staj sırasında gösterdikleri yakın ilgi ve paylaşımlarından dolayı teşekkür amaçlı, ikramda bulunarak büyük bir vefa örneği gösterdiler. İki okulun öğretmenleri, birlikte yetiştirdikleri öğrencilerin başarılı bir gelecek yaşamalarına katkı sağladıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler. Yapılan kaynaşma toplantısında 11.sınıf öğrencilerinden Tuba Aktuz başarılarına katkı sağlayan Anadolu Öğretmen Lisesi ve Nuri Bermek İlkokulu öğretmenlerine teşekkür ederek, kesin olarak öğretmen olmayı kararlaştırdığını söyledi.

Nuri Bermek İlkokulu Müdürü Murat Kanmaz ise, Gölcük Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerini 2 hafta misafir etmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, sahip oldukları tüm bilgi birikimi ve tecrübeleri öğrencilerle paylaştıklarını söyledi.

Gölcük Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Müfit Ulusoy ise, okul olarak ilk kez yaptıkları öğrenci stajlarını başarı ile tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını, buna katkı sağlayan Nuri Bermek İlkokulu Yönetimi ve Öğretmenlerine teşekkür ederek, öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar diledi. Toplantı öğretmenlere çiçek takdimi ile sona erdi .
Kaynak: İHA