Anadolu Alevi Kültür Derneği, Kutlu Doğum Haftası Dolayısıyla Pilav Dağıttı

Merkezi Elazığ bulunan Anadolu Alevi Kültür Derneğince, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlenen programda pilav dağıtıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Anadolu Alevi Kültür Derneği, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir düğün salonunda program düzenledi.

Programa, Vali Yardımcısı Ercan Çiçek, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, İl Müftüsü Peyami Güngör ve davetliler katıldı.

Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından konuşan dernek başkanı Ali Çoban, Hz. Muhammed'in dünyaya geldiği haftayı Kutlu Doğum Haftası olarak kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

İl Müftüsü Güngör ise bu yıl Kutlu Doğum Haftası'nda tema olarak "Hz. Peygamber ve İnsan Onuru"nun işlendiğini ifade etti.

Davetlilere, programın sonunda pilav ikram edildi ve Hz. Muhammed'i konu alan kitap hediye edildi.

-"Elazığ Fotoğrafları Sergisi" açıldı-

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında "Elazığ Fotoğrafları Sergisi" açıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 15-22 Nisan arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Turizm Haftası kapsamında Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi'nde oluşturulan "Elazığ Fotoğrafları Sergisi"nin açılışına Vali Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve davetliler katıldı.

Kültür ve Turizm İl Müdürü Tahsin Öztürk, Elazığ'ın tarihi ve turistik değerlerini konu alan sergi hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Muhabir: Bestami Bodruk

Yayıncı: Ahmet Ekici
Kaynak: AA