Beylikdüzü’nde Akademisyenlerden Türk Sanat Müziği Resitali

Tamamı akademisyenlerden oluşan Nazenin Grubu, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde katılımcılara Türk Sanat Müziği resitali sundu.

Beylikdüzü’nde Akademisyenlerden Türk Sanat Müziği Resitali
Beylikdüzü Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Nazenin Grubu, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Türk Sanat Müziği’nin sevilen eserlerini seslendiren Nazenin Grubu, müzikseverlerden de büyük takdir topladı. Dört kişilik müzik grubunda biri profesör, üçü de yardımcı doçent olan, tamamı akademisyen sanatçılar; müzik eserlerinin oluştuğu yıllarda eserlerin hangi evrelerden geçtiği ve hangi müzik ekolünden etkilendiği hakkında sanatseverleri bilgilendirdi.

“KÜLTÜR VE SANAT ÇALIŞMALARINI DAHA İLERİ SEVİYELERE TAŞIYACAĞIZ”
Nazenin Grubu’nu beğeni ile dinleyen Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, kültür ve sanat alanlarında yapılan yatırımlarla Beylikdüzü’nün İstanbul’un önemli kültür ilçelerinden biri haline geldiğini söyledi.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi gibi bir kültür merkezinin daha Gürpınar’da bulunduğunu ifade etti.

Sanatçıların Beylikdüzü halkının yanında olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Yeşil, çalışmalarla bu alanda daha ileri seviyelere ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Müzikseverlere Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un da selamın ileten Yeşil, müzik grubu üyelerine Başkan Uzun adına çiçek takdim etti. Nazenin Grubu üyeleri, Beylikdüzü’nü ve Beylikdüzü Kültür Merkezi’ni çok beğendiklerini dile getirdi .
Kaynak: İHA